32 nye hjem klar til indflytning på Stenhøjgårdsvej

Humøret var godt, solen skinnede og der var kaffe på kanden. De bedste forudsætninger var opfyldt for at holde indflytning i de 32 nye lejligheder på Stenhøjgårdsvej i Malling.

Fredag den 31. marts 2023 stod i indflytningens tegn for de nye hjem på Stenhøjgårdsvej. Der var fart over feltet, da vores to viceværter, skulle nå rundt i alle boligerne og holde indflytningssyn i løbet af formiddagstimerne – men det lykkedes, for højt tempo er lige noget for dem.

Udlejningen var også mødt op, for at tage imod de nye lejere og byde velkommen i den nye afdeling. De store kaffekander var fyldt, så der blev også budt på kaffe, mens mange forskellige spørgsmål blev afklaret.

Selvom programmet var en smule stramt, så herskede der god stemning og ro over alle i afdelingen. Den store glæde og forventning til boligerne, afdelingen og de nye naboer var ikke til at overse.

Som noget helt nyt, var alle de nye beboere inviteret til et orienteringsmøde inden indflytningen, hvor størstedelen var mødt op. På mødet blev givet informationer om, hvad det vil sige at bo hos en almen boligorganisation, hvad beboerdemokrati er for en størrelse og praktiske forhold i og omkring boligerne. Flere af de nye beboere fortalte efterfølgende, at den helt store bonus ved arrangementet var, at de havde haft en mulighed for at hilse på deres kommende naboer. Det kunne bestemt også mærkes på indflytningsdagen, da alle tog godt imod hinanden og viste hensyn mens der lystigt blev sludret på kryds og tværs hen over parkeringspladsen.

For at se og læse mere om afdelingen, kan du følge nedenstående link:
Afdeling 935, Stenhøjgårdsvej