500. 000 i støtte til by-natur på Torvald Køhlsvej og Rådhusgade 33

DOMI Bolig har fået 500.000 kr. fra Nordea-fonden til by natur på Torvald Køhlsvej og Rådhusgade 33 i Odder. Med projektet omdanner vi en flad græsplæne til mere vild natur og flere aktiviteter for beboerne.

TILLYKKE til beboerne på Torvald Køhsvej og Rådhusgade 33 med de 500. 000 kr. i støtte til by-natur

DOMI Bolig har fået 500.000 kr. fra Nordea-fonden til afd. 10.

Beboerne kan se frem til mere vild natur og et attraktivt udeområde, som både giver mere liv i afdelingen og skaber en grøn oase for hele nabolaget.


”Vi er utroligt glade for, de muligheder vi pludselig får. De mange penge giver os muligheder, som vi aldrig selv kunne have finansieret. Jeg er sikker på, at det bliver et attraktivt sted at bo for alle aldersgrupper, tæt på alt og snart med vores egen oase af natur,” siger Hanne Brauer, afdelingsformand i afdelingen.

”Det er en enestående mulighed vi nu får. Med det nye grønne område omdanner vi en ”græs-ørken” til et stykke bynatur med vægt på biodiversitet, fælles urtehaver og spændende legeområder, som inspirerer børn til at gå på opdagelse. Alt sammen noget, som vil skabe nye fællesskaber for beboerne og byen,” siger Herdis Larsen, organisationsformand i DOMI Bolig.

Den store græsplæne som i løbet af det kommende år bliver forvandlet til spændende by-natur

Med udsigten til det nye spændende fællesareal håber DOMI Bolig også at kunne gøre naturoplevelser muligt for de beboere, der ikke så let kommer ud i naturen. Når naturen nu rykker ind lige udenfor døren, og også bidrager til flere stærke grønne fællesskaber.

37,7 mio. kr. til 57 grønne byoaser

DOMI Bolig er et af 57 projekter, der samlet modtager 37,7 mio. kr. fra Nordea-fondens Her gror vi-pulje, der uddeles til projekter, der får bynaturen til at gro og fællesskabet til at vokse.

“Vi er enormt begejstrede over den idérigdom og det engagement, de støttede projekter er udtryk for. Danmark er fyldt med både frivillige ildsjæle og professionelle aktører, der virkelig lægger sig i selen for at fremme fællesskabet, bæredygtigheden og det gode liv i byerne,” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

De 57 projekter har fået støtte fra anden runde i Her gror vi-puljen. I marts 2023 uddeltes de første 29 mio. kr. til 45 projekter. I alt er der uddelt 66,8 mio. kr. til 102 projekter fra puljen, der ikke længere kan søges.

Susanne, Hanne og Annette fra afdelingsbestyrelsen med checken på det store beløb