Boligkig på byggepladsen

Helt ekstraordinært gives der i begrænsede tidsrum adgang til byggepladsen for de beboere, der har sagt ja til en af de spritnye boliger i DOMI Boligs nye afdeling 38 Løkkegårdsparken. Det giver de kommende beboere mulighed for at stikke næsen indenfor i de mere eller mindre færdige eksempler på afdelingens forskellige boligtyper.

Sådan at komme på besøg sætter gang i spørgelysten. Godt at der så står medarbejdere fra DOMI Bolig klar til at svare på de mange spørgsmål. 

Byggeriet af de 72 nye lejemål i Odder vestby gik i gang for kun 16 måneder siden. Her i september måned har tilbud og kontrakter fløjet hen over bordene i DOMI Boligs Udlejning. Allerede den 1. november flytter de første lejere ind.

Den nye afdeling er stadig en byggeplads. Afdelingen skyder frem i tre etaper med hver 23 eller 26 lejligheder og rækkehuse. Boligerne har alt fra to til fem rum og grupperes i klynger med egne grønne gårdrum med god plads til fællesskabet..

Udenom etableres et blågrønt fællesareal med klimarobust lokal anvendelse af regnvand, en sø, et orangeri, en legeplads og et væld af stier, der inviterer til fælles aktiviteter – også med naboer udenfor Løkkegårdsparken.

Der går lidt tid, før byggestøvet helt har lagt sig. Sidste etapes boliger forventes indflytningsklare til april 2024. Men livet mellem de nye boliger og naboer kan snart begynde at spire