Spørg først

Råderetten

Også som lejer har du mulighed for at foretage ændringer både inde i og udenfor din bolig. 
 
Så går du rundt med ønsket om fx at installere et nyt køkken, fjerne eller opsætte en skillevæg, få dig en overdækket terrasse, lægge nye fliser på terrassen eller montere en markise – find selv på flere – så kan det muligvis lade sig gøre.
 
Hvilke ændringer, du må foretage i og udenfor din bolig, kan du se i råderetskataloget for din afdeling, alternativt i husordenen.
 
Du finder det aktuelle råderetskatalog under menupunktet Afdelinger > din specifikke afdeling > fanebladet Praktisk info.
 
Læs meget mere om råderetten og de forskellige ansøgningsprocedurer under menupunktet Beboerinfo > Mens du bor hos DOMI Bolig > Råderet – ændring i og udenfor din bolig.
 

Flere ændringer

Er der ændringer, som du synes du og de andre beboere i din afdeling skal have lov til at foretage i og udenfor jeres boliger, men som ikke optræder i råderetskataloget? Så kan du stille forslag om, at det skal tillades, og altså med i afdelingens katalog, til afdelingsmødet. 

Du kan læse meget mere om det at stille forslag her under: Afdelingsmødet – det gode forslag til afdelingsmødet.

Tilladelser

Også når det gælder mindre ting som fx installation af en opvaskemaskine, etablering af en tørresnor eller opsætning af et lille hegn, skal du spørge først.
 
Det kan du gøre i en mail til udlejning@domibolig.dk eller på et stykke papir, som afleveres i udlejningen, Tornøegade 12, 8300 Odder.