Ventilationsanlæg set indefra

Tirsdag den 23. april var Service på besøg hos Nilan A/S. Her blev de klogere på Nilans ventilationsanlæg og ikke mindst vedligeholdelse af og fejlsøgning på de af Nilans anlæg, der står i nogle af vores boligafdelinger.

Rundvisning og hands on

Over en kop kaffe blev der lagt ud med en intro til den danskejede virksomhed, der i år fejrer sit 50 års jubilæum. Derefter blev der zoomet ind på ventilationsanlæggene. Der var rundtur på fabrikken, hvor man både har store automatiske anlæg og stadig også et væld af manuelle processer. Det var dejligt at erfare, at Nilan har formået at omplacere samtlige medarbejdere i takt med automatiseringen.

Efterfølgende kom vores servicefolk helt tæt på modeller af de ventilationsanlæg, de også møder ude i boligafdelingerne.

Her i showroomet var der så den store fordel, at det var noget nemmere at finde plads til at skrue og regere hele vejen rundt og få set nærmere til. : )

God vedligeholdelse sikrer langtidsholdbarhed

Med ventilationsanlæg er det som med alt andet i vores boliger – god vedligeholdelse sikrer længst mulig levetid.

I løbet af besøget blev der flittigt delt viden. Ikke mindst om, hvordan vi sikrer os, at ventilationsanlæggene yder så godt som muligt så længe som muligt. Samtidig var der besøget igennem godt gang i dialogen om og udveksling af erfaringer med oplevede udfordringer.

Efter et spændende besøg hos Nilan står vores servicefolk nu noget bedre klædt på til mødet med de samme ventilationsanlæg ude i boligafdelingerne.