Fuldt hus til åbent hus

I august 2021 tog vi første spadestik til otte nye familieboliger i Gylling, i november havde vi rejsegilde for afdelingen og den 5. maj 2022 blev der holdt åbent hus for de nye beboere.

Med sine blot otte boliger er den nye afdeling ikke er specielt stor, og alligevel var det en stor flok, der mødte op til åbent hus arrangement. Flere at de nye beboere måtte da også indrømme, at de var så spændte, at de har været ude og se på byggepladsen, efter de underskrev deres lejekontrakt. Så der er ingen tvivl om, at der er store forventninger til byggeriet i Gylling – både fra de kommende beboere og os i DOMI Bolig.

Byggeriet varetages alene af lokale virksomheder med Bredkjærvejens Murer & Beton ApS i spidsen som hoved entreprenør. Og det arbejde, de leverer, fik store roser af de nye beboere. Førstehåndsindtrykket af afdelingen var bestemt også i top, byggepladsen fremstod ryddelig og organiseret.

Interiørmæssigt har vi til dette byggeri truffet nogle valg, som tydeligt adskiller sig fra de seneste afdelinger vi har bygget. For at skabe et lyst inde miljø er alle skabslåger i køkken, entre og bad er i dette byggeprojekt med helt hvide – tidligere har vi brugt låger med farvede laminatkanter. Køkkengulvet i de nye boliger er ikke af træ, men i stedet fliser i samme type som i entre og bad. I øvrigt er trægulvet valgt i en lidt mørkere farve end ellers, hvilket giver en varm og hjemlig stemning i boligen. Derudover har vi også blevet prioriteret, at der skal være tilstrækkeligt med opbevaringsplads i boligen. Værelser og badeværelse har derfor mere skabsplads end tidligere byggerier. Endvidere er brusenichen udstyret med dobbelt glasdøre og et topmoderne brusearmatur.

Vi ser meget frem til at boligerne er klar til indflytning den 15. juni 2022 og vi kan overdrage nøglerne til de nye beboere.