Godt gang i strikketøj og snakketøj

Både strikketøj og snakketøj sprudlede lystigt, nærmest allerede inden de 16 fremmødte kvinder tog plads om bordet i Fælleshuset på Østergade. Tre af DOMI Boligs TrivselsAmbassadører stod bag invitationen på tværs af alle afdelinger.


”Det var over al forventning, at se så mange fra første gang,” siger Kirsten Mangor, som selv bor i Østergade og tog det første initiativ til den Kreative Café og har fået følgeskab af Hanne Kristensen og Jonna Hørlück fra Pile-/Højvænget.

For Kirsten er det afgørende, at alle føler sig velkomne, uanset om man har lyst til at strikke eller bare kommer for at drikke en kop kaffe eller te og have et par hyggelige timer sammen.

Strikkere går ikke ned på udstyr

Snakken gik på kryds og tværs. Der var deltagere fra fire forskellige afdelinger – naturligvis flest beboere fra Østergade. Selvom flere kendte hinanden, var der ingen grund til at føle sig udenfor. De fleste havde strikkepindene med. Men der var også et par stykker, som ”nøjedes” med snakketøjet.

Strikkepindene bar på alt fra en ulden trøje til karklude. Der kom hurtigt gang i udvekslingen af gode råd, opskrifter og nye gadgets. For tag ikke fejl – også strikkerer har gadgets. Garnholdere, strikketaske, vævestrik, fodformede strømper og meget meget mere var oppe og vende.

Kaffe og kage i tasken

Alle medbragte selv deres kaffe/te eller hvad de ny ønskede – deres kop og nogen havde også kage med. For i invitationen var der lagt op til, at hver sørgede for sig selv. Det gør det lettere for initiativtagerne, da de ikke står med en masse forberedelse og heller ikke en masse oprydning.

Der var stor opbakning til initiativet, som fremover kan findes i Østergades Fælleshus onsdage i de ulige uger kl. 14.30-16.30. Der kan komme afvigelser, da huset kan være lejet ud. Derfor har deltagerne lavet en telefonkæde, så de undgår at gå forgæves, hvis der sker ændringer. Næste gang er den 31. august.

Hold øje med INSIDE DOMI eller DOMI Boligs Facebook side for kommende invitationer og nye tilbud.

Har du lyst til at blive TrivselsAmbassadør, så kommer der også snart invitation til et nyt hold.