Nye maskiner til udendørs vedligeholdelse

Den 8. november var en travl og på en gang glædens og sorgens dag i Driftsafdelingen. Dels skulle der tages, hvad for især én af kollegaerne var en følelsesladet, afsked med AW79 380 feje-suge-dampmaskinen, der de seneste år har kørt vejene tynde i pendulfart mellem DOMI Boligs forskellige afdelinger. Dels skulle der findes plads og bydes velkommen til to nye multimaskiner med udstyr til hele paletten af udendørs vedligeholdelsesarbejde.

 

IMPONERENDE MANGE FUNKTIONER PÅ ÉN GANG

De nye maskiner kommer nu alle lejere i såvel Odder som Beder og Malling til gode. Manøvredygtigheden sikrer, at de store børster også kan komme rundt i hjørner og kroge, og maskinernes alsidighed underbygges af et større arsenal af udstyr, der kan monteres henholdsvis foran og bagpå de to maskiner. Tilbehør vi udenforstående godt kan blive helt forpustede af at skulle overskue og udtale korrekt: Der er kantskærere, ukrudtsbørster, opbevaringskasser, fejebørster, sneplove, koste og saltkar, foruden slagleklippere til ”de vilde” arealer med højtvoksende grønt, som kun skal slås få gange om året.

Andrew sagde med vemod og hatten i hånden farvel til den gamle AW 79 380. Det er i løbet af de seneste år blevet til mange timer bag rattet og bøjet over teknikken. Men udskiftningen var tiltrængt. Den gamle maskine var en teknisk kompliceret model, der kørte på diesel og på en travl dag kunne forbruge op til 2.500 liter vand. Og de nye maskiner blev da også ivrigt besigtiget og snart indtaget.

 

ANKOMSTEN AF DE NYE MASKINER HAR VÆRET VENTET MED LÆNGSEL

Tilbage i september pakkede Driftsafdelingen en 9-personers bus med kaffe, juice og rundstykker og kørte – med teamkoordinator Anne-Christina bag rattet – afsted for at deltage i Park og landskabsmesse. – En årlig tilbagevendende udstilling for uderummets fagfolk. Det var her, i Slagelse, at det første møde fandt sted og de første varme følelser blev vakt for den aktuelle model kendt for dens manøvredygtighed og alsidighed.

Der var lutter lydhørhed, koncentration og store smil at spore, da medarbejderne i Driftsafdelingen for første gang stiftede bekendtskab med den nye model på Park og landskabsmesse i Slagelse tilbage i september.

DOMI Boligs driftsmedarbejdere er nu godt i gang med at lære de nye maskiner at kende og også klar til vinterens udfordringer.
Tag vel imod dem, når du møder dem på din vej.