Nyt hold TrivselsAmbassadører

Nu sætter vi gang i et nyt hold TrivselsAmbassadører – skal vi reservere en plads til dig?

Fem boligområder i DOMI Bolig har allerede deres helt egne TrivselsAmbassadører. Det er Pilevænget/Højvænget, Østervænget, Torvald Køhlsvej og Egholmparken i Odder og Nyvej/Smedegårds Alle i Malling.

Synes du også det kunne være sjovt at være med til at skabe nye fællesskaber i DIN afdeling?
Indtil nu har de frivillige TrivselsAmbassadører inviteret til mange forskellige fællesskaber. Nabo-kaffe, kreativ café, gåture og fredagshygge er nogle af de tilbud i afdelingerne eller på tværs af hele DOMI Bolig.

”Som ny i Østervænget ville jeg gerne lære naboerne at kende og synes ikke bare, jeg kunne gå ud og banke på folks døre. Men som TrivselsAmbassadør blev det lettere for mig at tage kontakt,” siger Elisabeth Petterson.

Sådan kommer du med

Vil du være med, så skal du sende et par linjer om dig selv og hvor du bor til Iben Baadsgaard, som er beboerkonsulent og står for TrivselsAmbassadørerne på ibb@domibolig.dk. Alle beboere over 18 år i DOMI Bolig, som har mod, lyst og tid til at deltage i undervisningsforløbet kan blive TrivselsAmbassadør – læs mere under artiklen.

Selvom introforløbet foregår i Odder, så kan du sagtens være med, hvis du bor i Aarhus kommune. Vi har allerede en TrivselsAmbassadør fra Beder, som har været med fra starten, og er glad for at være med.


”Jeg meldte mig som TrivselsAmbassadør, fordi jeg gerne vil vide, hvem jeg bor sammen med. Tænk hvis Ekstrabladet pludselig stod uden for min dør og spurgte, om jeg vidste min nabo havde ligget død i lejligheden i 14 dage? Det ville jo være helt forfærdeligt!” siger Jane Vingren, som bor i et rækkehus på Smedegårds Allé i Malling og har været TrivselsAmbassadør fra starten.

Der bliver plads til mellem 6-12 beboere. Måske er det noget for dig – eller også kender du måske en, som du kan give et praj.

Hold 3 starter introforløb den 4. oktober, og der er tilmeldingsfrist den 26. september.

Se program

Skal vi holde en plads til dig?

DOMI Bolig har indtil videre uddannet 15 TrivselAmbassadører og vi har brug for flere, indimellem falder nogen fra, og der er ledige pladser i det stærke netværk.

Som TrivselsAmbassadør gør du en forskal for naboerne og naboskabet i dit ”hood”.

Du bliver klædt på med viden, så du kan række ud til andre i din hverdag, som har brug for almenmenneskelig støtte og hjælp. Du skal hverken rådgive eller løse andres problemer – men lytte og måske hjælpe med at bygge bro til rette tilbud i kommunen eller foreningslivet.

”For hver gang vi mødtes, blev jeg mere og mere overbevist om, at det er en opgave, jeg gerne vil være med til at løfte. Da vi mødte hold 1, blev jeg endnu mere sikker. Det er simpelthen sådan en overraskelse at der også ligger en gave til os selv i det netværk, vi bliver en del af,” siger Amdi.

Sådan gør du:

  • Skriv et par linjer om dig selv og hvor du bor – send det i en e-mail til Iben ibb@domibolig.dk
  • Sidste tilmeldingsfrist er den 26. september
  • Intro-forløbet starter med første oplæg den 4. oktober (onsdag) og består efterfølgende af 5 oplæg om torsdagen kl. 15-17. (link til programmet)

Læs mere her, så du kan få en ide om, hvad Trivselsambassadørerne er for noget:

https://domibolig.dk/fem-nye-trivselsambassadoerer-springer-ud/

https://domibolig.dk/beboere-skaber-nye-nabo-faellesskaber/

https://domibolig.dk/godt-gang-i-strikketoej-og-snakketoej/

https://domibolig.dk/nabo-kaffe-i-orangeriet-styrker-naboskabet-paa-oestergade/

https://domibolig.dk/her-gaar-det-godt-send-flere-penge/